Joies per casaments i regals a Igualada | Joieria i Rellotgeria Martí | Joieria a Igualada | Joieria Rellotgeria Martí

Joies per casaments i regals

TALLER DE JOIERIA I RELLOTGERIA

Joies per casaments i regals a Igualada | Joieria i Rellotgeria Martí

A Joieria i Rellotgeria Martí som especialistes a joies per casaments i regals. Cada enllaç matrimonial té el seu secret, la seva personalitat, el seu caràcter... Nosaltres busquem, amb els nuvis, les aliances i les joies que més identificaran el missatge que volen transmetre als convidats. Aquesta és la nostra fita: donar les joies i aliances perfectes per cada parella.

En el nostre taller de joieria i rellotgeria, realitzem tot tipus de reparacions. Substituïm pedres perdudes, enfilem comptes, soldem eslavons, abrillantem i polim peces, fem gravats... Així mateix, també realitzem dissenys personalitzats. Tots els nostres treballs es realitzen en or, argent o qualsevol altre metal.

Així mateix, també disposem de les millors col.leccions de rellotges. Cada rellotge té la seva pròpia personalitat, acord amb la persona que el portarà. Deixis assessorar per nosaltres per trobar el rellotge que millor s'adaptarà a les característiques de la persona a qui va dirigit. No dubti a consultar-nos.